Samenwerking maakt sterk

Door gebruik te maken van onze eigen montagedienst of te kiezen uit onze unieke producten in de webshop heeft u bij ons altijd de keuze om de producten inclusief of exclusief montage aan te schaffen.

Lees ons verhaal

Tradesman Building Care is opgericht door Paul Efdé met als doel om zijn klanten te voorzien van innovatieve producten die ook echt werken op de lange termijn. Deze producten moeten uw woning beschermen, verzorgen en verfraaien.!

Onze visie

Tradesman visie

Wij van ‘Tradesman’ vinden dat iedereen kennis over onze professionele producten binnen handbereik dient te hebben. Tradesman is in het leven geroepen zodat wij als leverancier u als vakman of consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten. Door middel van onze producthandleidingen, blogs en community waar u vragen kunt stellen, zorgen wij ervoor dat u altijd weet welk product uw probleem verhelpt!

Samenwerken

Leverancier van innovatieve producten aan particulieren en bedrijven met eigen montagedienst. Tradesman Woningbescherming maakt professionele kwaliteit toegankelijk.

Wij helpen u bij:

  • Het weren van vogels en/of marters onder uw dakpannen of zonnepanelen
  • Dakgootbescherming met unieke aluminium bladroosters (op maat)
  • Dakvoetbescherming met sterke aluminium dakvoetprofielen
  • Het vervangen of repareren van uw zinken dakgoten
  • Levering en plaatsing van het gehele Dakgootpreventie systeem
  • De keuze tussen losse verkoop of levering inclusief montage
  • Het meedenken en vakkundig oplossen van uw probleem
Bekijk onze diensten Assortiment

Ondernemend van geest en altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elk probleem. Dit betekent voor onze klanten dat hij altijd voor u klaar staat. Zijn voldoening haalt hij uit een tevreden klant en een opgelost probleem. Hierdoor is Paul met 11 jaar ervaring op zak ook nog regelmatig in de montagedienst te vinden.

– Paul Efdé

Ideeënfabriek & Eigenaar

Ideeënbus

Nieuwe ideeën of nieuwe suggesties voor ons assortiment? Neem gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kom maar op met die ideeën