Alles voor het beschermen van uw woning tegen blad en dier

Onze producten zorgen dat uw woning is beschermd tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Door onze ruime ervaring in het preventief beschermen kunnen wij elk gebouw beschermen.

Bekijk onze diensten Direct advies

Unieke bescherming voor woningen en gebouwen

Tradesman Woningbescherming is in het leven geroepen zodat wij als leverancier u als consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten. De afdeling woningbescherming heeft zijn eigen montagedienst zodat u altijd de keuze heeft voor een vakkundige oplossing voor uw probleem.

Over ons

Onze diensten

Marterbescherming

Omdat een steenmarter wettelijk beschermd is mogen ze niet gevangen of bestreden worden. De beste manier is het preventief monteren van onze aluminium profielen. Zo komt de steenmarter niet meer in huis.

Meer informatie

Dakgootbescherming

Dit product is inclusief montage aan te vragen en wordt door vakbekwaam personeel ter plekke op maat gemaakt. Hierdoor wordt de garantie van 10 jaar gegarandeerd en dit resulteert voor u in een bladvrije dakgoot.

Meer informatie

Solarbescherming

Vogelwering​ voor de bescherming van zonnepanelen. Nestelende vogels onder uw zonnepanelen zorgen voor brandgevaar en rendement verlies. Met de verzwaarde aluminium solarschroot is dit verleden tijd.

Meer informatie

Vogelwering

Nestelende vogels onder uw dakpannen zorgen voor veel overlast. Ze vernielen uw dakbeschot, isolatiemateriaal en uw nachtrust wordt verstoord. Na montage kunt u weer lekker slapen.

Meer informatie

Dakgoten

Wij maken de dakgoten zelf op maat in de werkplaats en omdat we het zink tegen aantrekkelijke tarieven inkopen kunnen wij voor een scherpe prijs, kwalitatief zinkwerk afleveren. 

Meer informatie

Innovatie aan het werk

Van professionele ondersteuning voor de particuliere doe-het-zelver tot vakkundige bescherming bij u thuis.

Videos

U bent in goed gezelschap

Eindelijk ons huis steenmarter vrij!

"Fantastisch zoals die mannen gewerkt hebben in de kou! Dus.. last van steenmarters en alles al geprobeerd... Paul Efdé is de man om je legaal van je marters af te helpen ;)"

- M. van der Mark

We zijn erg tevreden over de manier waarop onze dakgoten nu "dicht" zijn

"we zouden dat ook graag bij ons huis in Epe willen hebben. Er staan veel bomen en er zijn steenmarters in de buurt dus dat is echt nodig."

- K. van Brug

Ons probleem is nu opgelost en ik zou dit product zeker aanraden aan anderen

"De langere levertijd door een vertraging in de fabriek, had ons er van kunnen weerhouden om zaken te doen. Echter door de correcte behandeling en duidelijke informatie zijn we toch in zee gegaan met Tradesman woningbescherming. "

- D. Willemsen

Liever gratis advies?

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren.

058 - 203 81 50 Stuur een mailtje